سرهنگ احسان مومنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تاثیر تغییر ساعات ترددها بر ترافیک تهران اظهار کرد: با بررسیهای انجام شده، مشخص شد که 43 درصد از ترددهای شهر تهران مربوط به سفرهای شغلی است و 37 درصد باقی مانده نیز مربوط به سفرهای درمانی، خرید کارهای اداری و دید و بازدیدها میشود.
وی افزود: تغییر ساعات ادارات از نیمه دوم خرداد ماه شروع شد و قبل از این طرح با توجه به شروع کار مراکز اداری از ساعت 7 به بعد، ترافیک در شهر تهران نیز از ساعت 6:30 شروع میشد که ترافیک بسیار سنگینی را از ساعت 6:30 یعنی قبل از اجرای طرح در سطح معابر شهر تهران شاهد بودیم و این ترافیک تقریبا تا ساعت 9 صبح ادامه داشت.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: با اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارت که از ساعت 6 صبح شروع شد، این ترافیک صبحگاهی از ساعت 5:30 صبح آغاز میشود.
مومنی گفت: بعد از چند روز ساعات کار ادارت شناور شد یعنی خود تغییر ساعت تاثیر زیاد و آنچنانی برای ترافیک ایجاد نکرد و فقط یک ساعت ترافیک به عقب کشیده شد ولی وقتی ساعات کار ادارات شناور شد و به 6 ، 6:30 ، 7:00 ، 7:30 و 8 تقسیم شد خیلی وضعیت ترافیکی شهر تهران بهتر شد.
وی ادامه داد: مثلا در بزرگراه شهید نواب قبل از اجرای این طرح، انتهای بار ترافیکی این محدوده همیشه پل نهم دی را رد میکرد ولی الان با توجه به این تغییر ساعات، انتهای بار ترافیکی در مسیر جنوب به شمال نواب محدوده پل حضرت امام خمینی (ره) است. یعنی دقیقا ترافیک صبحگاهی در این محدوده به نصف کاهش پیدا کرده است.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خاطر نشان کرد: انتهای بار ترافیکی خیابان آزادی را قبل از اجرای این طرح قطعا به یاد دارید که انتهای آن در مسیر غرب به شرق به استاد معین و گاهی وقت ها به میدان آزادی می رسید ولی الان شاید تا تقاطع بهبودی – آزادی و یا بزرگراه یادگار برسد.
مومنی در پایان گفت: با تغییر ساعات و شناور شدن ساعت کار ادارات، ترافیک در مسیرهای شرقی و غربی به نصف کاهش پیدا کرده است که مربوط به وضعیت صبحگاهی در شهر تهران است.